3 bra bilförsäkringar

Jämför försäkring hos Compricer >>
Jämför försäkring hos Insplanet >>

Bilförsäkringen är en av de försäkringar du bara måste ha. Det är ju lag på att alla bilar som används i allmän trafik ska ha en trafikförsäkring. Sedan är det givetvis klokt att komplettera med åtminstone en halvförsäkring för att göra bilägandet och bilanvändandet lite tryggare. När du är ute efter en bilförsäkring ska du vara noga med att jämföra priser. De flesta bilförsäkringar ser nämligen i princip likadana ut. Då är det onödigt att betala för mycket. Du kan faktiskt spara flera tusenlappar per år på att välja rätt bilförsäkring. Här är tre bra bilförsäkringar som inte kostar skjortan.

[ad name=”compricer250x240″]

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på sakförsäkringar, det vill säga försäkringar för hus, bilar, båtar, med mera. Moderna Försäkringar håller mycket konkurrenskraftiga priser på sina bilförsäkringar, oavsett vilken bil du har, hur mycket du använder bilen och vilken typ av boendeform du har. En stor fördel med Moderna Försäkringar är att du inte betalar någon självrisk för ett antal olika skadefall, till exempel djurkollision. En annan fördel är att priserna för tilläggsförsäkringar är relativt låga.

Salus Ansvar

Om du tecknar en bilförsäkring hos Salus Ansvar får du inte bara ett mycket bra pris, du får även en hel del extratjänster utan att behöva betala extra. Halvförsäkringen omfattar till exempel ersättning om du tankar fel bränsle samt ersättning för oförutsedda skador på takbox och lasthållare. Det är få försäkringsbolag som bjuder på dessa försäkringsmoment. Priserna är klart konkurrenskraftiga, särskilt om du tecknar försäkringen direkt på nätet. Du får fem procents rabatt på bilförsäkringen när du skickar in din ansökan på Salus Ansvars webbplats.

Netviq

Netviq är ett försäkringsbolag som bara finns på nätet. Dessutom har man sett till att det aldrig finns några mellanhänder mellan dig och Netviq. Det finns alltså ingen extern part som vill ha en del av din betalning för din bilförsäkring. Hos Netviq kan du även sänka din premie genom att skräddarsy din försäkring, genom att till exempel justera självrisker.

Jämför försäkring hos Compricer >>
Jämför försäkring hos Insplanet >>

Lämna ett svar